Snelheid en kwaliteit, daar gaan we voor.

Niets is frustrerender dan een lange wachtrij, laat staan dat je na dat lange wachten ook nog maar amper geholpen wordt. Bij Ai-Tech doe ik er dan ook persoonlijk alles voor om je zo snel en zo goed mogelijk bij te staan.

Ervaring

Van jongs af aan ben ik geïntrigeerd door alles wat met computers te maken heeft. Sinds mijn achttiende ben ik dan ook begonnen met mijn professionele carrière als computerverkoper en computerreparateur, waardoor ik ondertussen een 8-tal jaar aan ervaring heb verworven in het vakgebied.

Persoonlijke aanpak

Ai-Tech is een éénmanszaak waar een persoonlijke aanpak tot één van haar specialiteiten behoort. Je staat altijd direct met de beheerder in contact, waardoor u enkel de optimale service aangeboden kan worden.

Snelle service

Ik ben altijd beschikbaar, 7/7 en 24/24 ben ik bereid om mijn klanten bij te staan. Hierdoor heb ik een flexibeler tijdsschema en hebben de klanten een grotere vrijheid om een gewenst reparatiemoment te kiezen. Dit zorgt voor meer spreiding en vooral ook een vlottere bediening.

azer

Doordat Ai-Tech een éénmanszaak is en ik tevens alles zelf onder mijn bewind neem, heb ik de troef dat mijn kosten compititief blijven. Ook het feit dat ik geen focus leg op verkoop én mobiel beschikbaar ben, speelt alleen maar in het voordeel van de klant.

Wie naderhand niet geholpen is, betaalt niets.

Marco Vandenbroeck
Eigenaar, Ai-Tech

Duurzaamheid

In de hedendaagse technologie kan duurzaamheid zeer doorslaggevend zijn. Alles verouderd steeds maar sneller. Door continu bezig te zijn met nieuwe ontwikkelingen, zorg ik er persoonlijk voor dat je niet achter komt te staan.

Kwaliteit

Door de reeds verworven ervaring van 8 jaar achter de toonbank te staan in een computerwinkel, weet ik reeds zeer goed wat er van een computerhersteller verwacht wordt, wat de meestvoorkomende problemen zijn en ook uiteraard wat de beste oplossing is.